DANAS SE OBAVEZNO OVAKO POMOLITE: Izgovorite ove reči, za spokoj, mir i sreću svojih bližnjih!


Snaga vere može da učini čuda, i zaista pomaže duhu i telu. Molitva pozitivno utiče na nas, i zato se treba moliti kad god osetimo potrebu za to. Zato, danas izgovorite ove reči:

Možda vas ovo interesuje?

Sveti arhangeli i anđeli, molite Boga za nas. Hvalim krasnu blagolepotu Nebesnih Likova; njihovim svetlosnim lučama želeći da se prosvetlim, Tebe molim, Hriste, Jedinoga Blagosrdnoga. Sveti arhangeli i anđeli molite Boga za nas.

FOTO: PIXABAY

Primi, Hriste, one koji se za nas mole – anđeoske činonačalnike, tajnike Tvoga ovaploćenja i česnoga vaskrsenja. Sveti arhangeli i anđeli molite Boga za nas. O, Heruvimi, i Serafimi, Sile, Vlasti, Anđeli i Arhangeli, Načala i Prestoli, i Gospodstva, molite Hrista priželjno da se izbavim od robovanja strastima.

Sveti arhistratizi, služitelji slave božanske, načalnica i anđela, i nastavnici ljudi, prosite što je korisno za nas i veliku milost kao vojvode bestelesnih sila. Ti, koji si ukrasio nebo zvezdama kao Bog, i anđelima Tvojim svu zemlju prosvetio, Stvoritelju sviju, spasi nas koji Te slavimo. Presveta Bogorodice, spasi nas.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Djevo sveneporočna Marija, priželjno moli Spasa sa Anđelom hraniteljem mojim, da mi daruje oproštaj mojih pregrešenja i ispravljenje života; svagda ću te blagodarno veličati kao Mater Božiju. Presveta Bogorodice, spasi nas. Sladosti anđela i radosti tužnih, zastupnice, Mati Gospodnja, zastupi nas i izbavi od večite muke.

(Izvor: Telegraf)

Možda vas ovo interesuje?